Chcesz zaproponować mi współpracę? Skontaktuj się ze mną mailowo: czekolada.utkane@gmail.com

Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej o moim blogu i poznać preferowane formy współpracy komercyjnej, przeczytaj poniższy tekst. Więcej informacji można znaleźć również na mojej stronie paulina-reczkowska.pl

Czekoladą utkane to blog, który powstał w grudniu 2012 roku. Skierowany jest do osób lubiących domowe, pięknie prezentujące się wypieki. Opisy przygotowania słodkości są na tyle jasne, że nawet amator będzie mógł zabłysnąć przed znajomymi wyrafinowanym tortem czy apetycznymi babeczkami. Różnorodność przepisów sprawia, że na blogu każdy znajdzie coś dla siebie – od kalorycznych ciast czekoladowych po dietetyczne ciasteczka bez glutenu. Na blogu duży nacisk kładę na zdjęcia, które przykuwają uwagę czytelników, zachęcają ich do wypróbowywania nowych receptur i powracania na moją stronę. Staram się z każdym dniem szkolić pod tym względem – studiowałam m.in. w Gdańsku dziennikarstwo i komunikację społeczną ze specjalizacją fotografia medialna i reklamowa.

Preferowane formy współpracy:

– posty z lokowaniem produktu,
– atrakcyjne konkursy dla czytelników,
– testy produktów,
– fotografia kulinarna na zlecenie,
– wyjazdy sponsorowane,
– tworzenie contentu na strony i profile społecznościowe marek związanych z kulinariami

Przykładowy wpis sponsorowany można znaleźć np. tutaj bądź tutaj.

Czego możesz oczekiwać, wybierając współpracę ze mną?

– jakości (nie umieszczam przypadkowych reklam w co drugim wpisie, dbam o jakość i tworzę wartościowy content)
– profesjonalizmu i pełnego zaangażowania (jestem perfekcjonistką i przykładam się w pełni do każdego zadania)
– zawsze dbam o dobrej jakości zdjęcia i ogólny wygląd bloga (wszystko musi być dopieszczone, zwracam uwagę na szczegóły)
– kreatywności (zależy mi na obustronnym zadowoleniu, chętnie proponuję swoje pomysły).

Przykładowe marki, z którymi współpracowałam komercyjnie:

Czekoladą utkane w mediach: 

Artykuł opublikowany na oficjalnej stronie włoskiej marki Amedei (wielokrotnie nagradzanej przez Akademię Czekolady):

amedei notka

 

Artykuł “Utkane z czekolady”

Untitled 2

 

Wywiad dla portalu gotujmy.pl

bloger tygodnia

 

Wielokrotne publikacje w magazynie kulinarnym Spring Plate (np. tutaj

Untitled 64

 

Wywiad opublikowany w świątecznym Expressie Bydgoskim

Untitled 14

 

Wielokrotne publikacje w magazynie VUMag.pl (grupa Onet).

Untitled 17

 

Wielokrotne publikacje na studenckim portalu Uniwersytetu Gdańskiego – CDN.

Untitled 19

Kontakt

    Imię i nazwisko (wymagane)

    Adres email (wymagane)

    Temat

    Treść wiadomości

    7113
    Fanów na Facebooku
    10800
    Obserwujących Instagram
    5322
    Komentarzy